مواد لازم چغور پغور برای یک نفر

  • جگر مرغ یا گوسفند      300 تا 400 گرم
  • روغن        دو قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط         یک عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه       به مقدار کافی
  • فلفل قرمز      در صورت تمایل
  • رب گوجه فرنگی      یک قاشق غذاخوری

 

 

جغور بغور با جگر مرغ,چغور بغور,طرز تهیه جغور بغور مخلوط و چغور پغور جگر گوسفند

 

آشپزخونه   ,جگر ,قاشق ,تهیه ,یک ,طرز ,    ,قاشق غذاخوری ,طرز تهیه ,رب گوجه ,گوجه فرنگی منبع

ترشی کلم قرمز

طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی خوشمزه

مرغ پارمزانی گریل‌شده

هر پیتزایی ایتالیایی نیست! تفاوت‌های پیتزا آمریکایی و ایتالیایی

دستور پخت کلمپه کرمان

رولت مرغ

طرز تهیه “چغور پغور جگر مرغ” | طرز تهیه “جغور بغور جگر گوسفند”

مشخصات

آخرین جستجو ها

تعمیرات ویرپول در تهران بهترین سایت vps-poster1 سایت پرسشنامه های استاندارد اشعار شاعران معاصر خرید و سفارش اینترنتی خرید اینترنتی پیکسل سوزنی،سرکلیدی،مگنت،قاب شاسی mahakchair بهترین ها Stanleybyhplx969 Diary