مواد لازم 
 
مواد خمیر :
زعفران دم کرده
۱/۳ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده)
۲ عدد
ماست‏ (یا 12 ق غ)
۱۸۰ گرم
آرد سفید(یا 4 پیمانه)
۵۰۰ گرم
روغن جامد(یا 1 پیمانه+2ق غ)
۲۵۰ گرم
مواد داخل خمیر :
دارچین
۱/۳ قاشق چای خوری
خرما
۱۵۰ گرم
گردو پودر شده
۵۰ گرم
پودر هل
۱/۲ قاشق چای خوری

Image result for ‫شیرینی کلمپه کرمان‬‎

 

آشپزخونه چای ,خوری ,قاشق ,۱ ,مواد ,پودر ,قاشق چای ,چای خوری ,۱ ۳ ,۳ قاشق ,داخل خمیرمنبع

ترشی کلم قرمز

طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی خوشمزه

مرغ پارمزانی گریل‌شده

هر پیتزایی ایتالیایی نیست! تفاوت‌های پیتزا آمریکایی و ایتالیایی

دستور پخت کلمپه کرمان

رولت مرغ

طرز تهیه “چغور پغور جگر مرغ” | طرز تهیه “جغور بغور جگر گوسفند”

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید قطعات لودر ولوو اخبار سال 98 دراگیتور تجهیزات موتور خانه خرید آنلاین ترازو دیجیتال آژانس دیجیتال مارکتینگ فورس دکوراسیون کافه دیزاین هر چی که بخوای hamyardev مجله تفریحی پلمس