مواد لازم چغور پغور برای یک نفر

  • جگر مرغ یا گوسفند      300 تا 400 گرم
  • روغن        دو قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط         یک عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه       به مقدار کافی
  • فلفل قرمز      در صورت تمایل
  • رب گوجه فرنگی      یک قاشق غذاخوری

 

 

جغور بغور با جگر مرغ,چغور بغور,طرز تهیه جغور بغور مخلوط و چغور پغور جگر گوسفند

 

آشپزخونه   ,جگر ,قاشق ,تهیه ,یک ,طرز ,    ,قاشق غذاخوری ,طرز تهیه ,رب گوجه ,گوجه فرنگی منبع

ترشی کلم قرمز

طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی خوشمزه

مرغ پارمزانی گریل‌شده

هر پیتزایی ایتالیایی نیست! تفاوت‌های پیتزا آمریکایی و ایتالیایی

دستور پخت کلمپه کرمان

رولت مرغ

طرز تهیه “چغور پغور جگر مرغ” | طرز تهیه “جغور بغور جگر گوسفند”

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ویتاسیب خرید اینترنتی emohtava krewhqi983 page خرید اینترنتی نایلون حبابدار وب سایت رسمی دی جی مرتضی چیذری مرتضی چیذری Dj MorTeza Chizari طراحی تخصصی سازه فروشگاه تخصصی انگشتر زنانه و دخترانه رنگ ثابت 2020 کتابخانه الکترونیک دانا decoration2020