میرزا قاسمی یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین پیش‌غذا یا غذاهای محلی شمالی است. شاید شما هم تا به حال به این موضوع فکر کرده باشید که چرا نام این غذا میرزا قاسمی است! طبق روایات؛ این غذا در زمان ناصرالدین شاه توسط محمد قاسم خان والی و حاکم رشت، ابداع شد و توسط او گسترش یافت و به همین دلیل، به نام او نیز نام‌گذاری شد.مواد اصلی تشکیل‌دهنده میرزا قاسمی بادمجان، گوجه‌فرنگی، سیر و تخم مرغ‌ هستند اما طرز تهیه این غذا در شهرها و روستاهای مختلف کشورمان اندکی متفاوت است. برای مثال در دستور اصلی تهیه میرزا قاسمی باید از بادمجان کبابی استفاده شود اما گاهی افراد به دلیل دسترسی نداشتن به منقل و ذغال و یا نگرانی از کثیف‌شدن اجاق گاز، بادمجان را آب‌پز کرده یا در فر گریل می‌کنند که در این صورت از آن عطر دود عالی و دلپذیر میرزا قاسمی خبری نخواهد بود. همچنین برخی افراد تخم‌مرغ میرزا قاسمی را در پایان کار روی غذا می‌شکنند و آن را به صورت درسته سرو می‌کنند اما برخی دیگر، تخم‌مرغ را پس از شکستن و وقتی کمی نیم بند شد، سریع هم می‌زنند و مخلوط می‌کنند که در این صورت ظاهر میرزا قاسمی شبیه به املت می‌شود. در اینجا طرز تهیه میرزا قاسمی گیلانی اصیل را به شما آموزش می‌دهیم و امیدواریم از تهیه و خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی گیلانی:

 

 

بادمجان درشت 4 عدد
گوجه‌فرنگی 2 عدد
سیر 3 حبه
تخم‌مرغ 1 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی (دل‌خواه) 1-2 ق غذاخوری

آشپزخونه میرزا ,قاسمی ,تهیه ,غذا ,عدد ,صورت ,میرزا قاسمی ,تهیه میرزا ,طرز تهیه ,را به ,این غذا ,تهیه میرزا قاسمی ,میرزا قاسمی گیلانیمنبع

ترشی کلم قرمز

طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی خوشمزه

مرغ پارمزانی گریل‌شده

هر پیتزایی ایتالیایی نیست! تفاوت‌های پیتزا آمریکایی و ایتالیایی

دستور پخت کلمپه کرمان

رولت مرغ

طرز تهیه “چغور پغور جگر مرغ” | طرز تهیه “جغور بغور جگر گوسفند”

مشخصات

آخرین جستجو ها

بانک کتاب پیشگام فیس براش صورت آژانس دیجیتال مارکتینگ آروند نوین فایل یو پی اس ، باتری یو پی اس ، اینورتر ، استابلایزر خرید سیمان به صورت مستقیم گروه فرهنگی لقاء دانشگاه علامه ارزان سرا degreasers