مواد لازم 
 
مواد خمیر :
زعفران دم کرده
۱/۳ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده)
۲ عدد
ماست‏ (یا 12 ق غ)
۱۸۰ گرم
آرد سفید(یا 4 پیمانه)
۵۰۰ گرم
روغن جامد(یا 1 پیمانه+2ق غ)
۲۵۰ گرم
مواد داخل خمیر :
دارچین
۱/۳ قاشق چای خوری
خرما
۱۵۰ گرم
گردو پودر شده
۵۰ گرم
پودر هل
۱/۲ قاشق چای خوری

Image result for ‫شیرینی کلمپه کرمان‬‎

 

آشپزخونه چای ,خوری ,قاشق ,۱ ,مواد ,پودر ,قاشق چای ,چای خوری ,۱ ۳ ,۳ قاشق ,داخل خمیرمنبع

ترشی کلم قرمز

طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی خوشمزه

مرغ پارمزانی گریل‌شده

هر پیتزایی ایتالیایی نیست! تفاوت‌های پیتزا آمریکایی و ایتالیایی

دستور پخت کلمپه کرمان

رولت مرغ

طرز تهیه “چغور پغور جگر مرغ” | طرز تهیه “جغور بغور جگر گوسفند”

مشخصات

آخرین جستجو ها

ساخت پاورپوینت، تحقیق، تایپ مطالب و مقالات درسی و غیردرسی عروس خانم وبلاگی برای دانلود کتاب مرکز اطلاعات دانلود رایگان پیش دبستانی و مهد کودک سوگند طرح های گرافیکی و پروژه های دانشجویی پیشتار نیوز ساوومان/آن بزرگوار اللهم صل علی محمد و آل محمد