گام اول
لازم است تا کلم قرمزی با وزن تقریبی 600 گرم خریداری کرده و آن را خوب بشویید. سپس کلم را خشک کرده و آن را به خرد نمایید که البته اندازه کلم های خرد شده به سلیقه شما بستگی دارد. اما اگر می خواهید ترشی شما زیبایی ظاهری داشته باشد، به شما پیشنهاد می کنیم کلم ها را ریز و یک اندازه خرد نمایید.
طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی خوشمزه
هر پیتزایی ایتالیایی نیست! تفاوتهای پیتزا آمریکایی و ایتالیایی
طرز تهیه “چغور پغور جگر مرغ” | طرز تهیه “جغور بغور جگر گوسفند”