مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد بزرگ
پنیر پارمزان 3/4 پیمانه
آرد سوخاری 1/2 پیمانه
فیله مرغ 680 گرم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
سس گوجه یک و سه چهارم پیمانه
پنیر موتزارلا 120 گرم
پاستا پنه 230 گرم
کلم بروکلی 280 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

آشپزخونه مرغ ,میزان ,پنه ,گرمکلم ,گرمپاستا ,موتزارلا ,به میزان ,موتزارلا 120 ,120 گرمپاستا ,گرمپاستا پنه ,پنه 230منبع

ترشی کلم قرمز

طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی خوشمزه

مرغ پارمزانی گریل‌شده

هر پیتزایی ایتالیایی نیست! تفاوت‌های پیتزا آمریکایی و ایتالیایی

دستور پخت کلمپه کرمان

رولت مرغ

طرز تهیه “چغور پغور جگر مرغ” | طرز تهیه “جغور بغور جگر گوسفند”

مشخصات

آخرین جستجو ها

freightتهران تک فروشگاه اینترنتی vvv سایت دانلود پایان نامه فروش کالباس بر sepi عروسک iranreportaj لاله های روستای برگه سرفیس استوک